Stima de sine

UNICĂ ȘI IREPETABILĂ

✳ Dacă nu ai incredere in tine, în forțele tale,în resursele interioare, te vezi mic/ă și fără semnificație, gândește-te cum este Soarele când răsare dimineața – doar un punct minuscul la orizont.

🤔 Ce ar trebui să se întâmple pentru ca TU să devii conștient/ă de acest potențial interior?

🔷️Să mai treacă zile,ani sau chiar vieți?

⚠️Să termine copii școala?

⏪Să înceapă copii școala?

🔜Să se descopere leacul-minune?

🔺️Să se schimbe lumea?

Condițiile și circumstanțele exterioare nu vor fi niciodată favorabile, nu o să vină momentul așteptat, momentul perfect dar, poți incepe tu, chiar în acest moment prin a lua o decizie – aceea de a începe să strălucești ⭐🌤

⌛ Este momentul să înceteze să îl ofensezi pe Dumnezeu prin felul limitat de a-ți trăi viața!!! Ai fost creat/ă pentru pentru a zbura nu pentru a te târî, pentru a trăi cu adevărat, nu pentru a supraviețui.

🎇Nu este păcat să îți dorești mai mult ci să te mulțumești cu mai puțin ca și cum nu ai avea încredere în această SURSĂ Creatoare și Infinită!

🎯Eu nu pot ști numărul exact al firelor de iarbă, al firelor de nisip sau al picăturilor de apă dintr-un ocean dar, am încredere în sursa acestor lucruri care creează perfect și din abundență și știu că EU SUNT UNA cu această SURSĂ chiar dacă uneori mai uit și cred în iluzia separării, a lipsei și a suferinței – acest lucru nu mă face să fiu mai puțin decât ceea ce sunt cu adevărat!♾

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian