rolul cristalelor
Cristale

Rolul CRISTALELOR în viața noastră

“Prin culorile și formele sale spectaculoase, CRISTALELE ne încântă nu doar ochii ci și Sufletul “ Deepak Chopra

De-a lungul istoriei omenirii, cristalele au fost folosite de oamenii cu anumite abilități extrasenzoriale în scopul protejării, încărcării sau vindecării anumitor probleme de sănătate ale corpului fizic, mental, emoțional sau spiritual. Regnul mineral cu toate componentele sale face parte din Creația Divină și alături de regnul vegetal și animal sunt aici pentru a ne ajuta să ne Re-Conectăm la Mama Pământ și fluxul universal al Vieții, la ghizii noștrii spirituali și la elementali (spiritele naturii).

💎Ca de fiecare dată când vorbesc despre prietenii mei dragi CRISTALELE, m-i se umple sufletul de bucurie și simt că este menirea mea aceea de a aduce din nou în atenția oamenilor, rolul important pe care il au CRISTALELE în evoluția noastră ca rasă umană. Am învățat că, au darul de a ne aduce mereu în PREZENT,ne fac să lăsăm deoparte toate grijile, fricile și stresul pentru că acestea sunt trecatoare, sunt doar iluzii ale lumii materiale în care noi trăim. Am vorbit de multe ori despre beneficiile folosirii CRISTALELOR în viața de zi cu zi, despre felul în care putem crește Iubirea de Sine și Stima de Sine cu ajutorul lor, iar la Pro Tv am explicat felul în care ne pot influența din punct de vedere energetic, fiecare dintre aceste cristale. Poți vedea aici @ acest interviu sau poți intra pe canalul meu de YT Enjoy Here and Now unde poți găsi multe materiale realizate de-a lungul timpului în care am vorbit despre pasiunea mea de o viață pentru CRISTALE și rezultatele obținute în urma folosirii lor în sesiunile de terapie energetică.

🌎Mama Pământ este un artist desăvârșit ce ne prezintă lucrările sale de artă prin intermediul mineralelor existente. Indiferent că vorbim despre Agat, Jasp, Fluorit,Safir, Rubin,Smarald, Ametist, Turcoaz,Cuarț, Jad sau Chihlimbar – vorbim despre ființe vii ,manifestări ale aceleiași Conștiințe Divine – Dumnezeu. Stimulează viziunile, percepția extra-senzorială și simțul cunoașterii interioare, ne ajută să înțelegem și să vindecăm anumite aspecte din viața noastră actuală sau din viețile noastre trecute, de a elibera energia blocată pentru a putea continua această călătorie numită VIAȚĂ, fără acele bagaje Karmice care ne produc atâta suferință și stres. Această criză prin care trecem acum are rolul de a ne provoca sistemul de credințe pe baza căruia am funcționat până acum și să ne deschidem către noi posibilități și oportunități în viața noastră iar CRISTALELE pot oferi mult ajutor și ne pot ghida cu iubire și înțelepciune pe căi noi ale vieții, pe care nu am mers încă.

Aș vrea de asemenea, să vă invit la un Concurs în care puteți câștiga premii speciale care să vă ajute in creșterea personală și evoluția spirituală!

Click aici pentru a-ti rezerva sansa la castig, pentru a vedea regulamentul si premiile.

Succes!

Un comentariu

  • Iftimie Raluca

    Buna, sunt o admiratoare a cristalelor . Din anul 2000 am simtit prezența jadului în viața mea. Oridecateori eram tristă, simțeam nevoia sa mi iau jadul si sa l tin strâns în pumn , de parcă acesta îmi simțea durerea apoi mi o alina ..La timpul acela era greu sa cauti informatii destre cristale …comunicarea mea era la nivel intuitiv, telepatic …Simțeam iubirea …Totul se invartea în jurul verbului ” a simți ” ..După un timp am dat peste un magazin unic ..cel în care se aflau ” prietenii ” mei …acolo ma simteam fericita 🙂. Ametistul e cristalul ce m a atras imediat , legându se intre noi o prietenie profundă. Cuart roz …cenușiu…multe altele pe care le ador ..au ajuns la mine …Dar ametistul ( geoda)mi l iau cu mine peste tot ❤💜❤. Ceea ce mai port e o pietricica micuță ( asa mi o alint) de malachit…La început lumea ma vedea o ciudata ..Nu mi înțelegea pasiunea , dar nu mi pasa ..eu le simțeam..Azi , ma bucur ca suntem multi care le iubim si visul meu a devenit realitate 🙏💜! Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian