Cristale

MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajută să descoperim CINE SUNTEM CU ADEVĂRAT

20200331 152027

Mi-aduc și acum aminte perfect ( chiar dacă au trecut zeci de vieți), de Inițierea mea în Metafizica Cuantică a Cristalelor pe care am primit-o în Lemuria (o civilizație demult pierdută în negura timpului și a uitării) – cum toată acea cunoaștere a fost downloadată în câmpul meu informațional iar apoi a fost făcut un acordaj între mintea mea și Conștiința Cosmică de frecvență Cristalină, ce răspândea o lumină puternică asemănătoare Soarelui actual.

De multe ori imi vin în minte modul in care am învățat să accesez frecvențe – cheie, ca niște parole cu care puteam stabili conexiuni sigure între mine și anumite Cristale- Maestru care mă asistau în acest proces de învățare. Era un limbaj al Luminii ce se transmitea telepatic și care s-a pierdut de-a lungul eonilor de timp, dar care totuși, mai pot fi accesate doar în anumite condiții foarte speciale și doar îndrumat de un Maestru.

Vă povestesc aceste lucruri pentru a înțelege bucuria mea nemărginită atunci când, cumparând un Merlinit, am avut senzația că re-întâlnesc o persoană dragă pe care nu o mai văzusem de mult timp și multe vieți. 😊

Este cristalul pe care l-am folosit în cea de-a doua seară de meditație, pe care am făcut-o împreună cu dr. Elena Gabor, specialist în Terapia prin Regresie, Terapia Subconstientului și despre care aș vrea să il prezint și să vă răspund în acest fel, la întrebările pe care mi le a-ți adresat referitor la acest cristal, ajutându-vă astfel să înțelegeți și de ce se spune că a fost piatra preferată a lui Merlin 🛡⚔

Cuarțul din compoziția Merlinitului Mistic cristalizează în sistem hexagonal și are duritate 7 pe scara Mohs. Feldspatul, cel care dă nuanțele de gri închis și negru, cristalizează în sistem monoclinic și are o duritate de 5-6 pe scara Mohs.

💎Este un mineral rar, de o vibrație foarte înaltă, o piatră a magiei puternice. Stimulează intuiția, abilitățile psihice și dezvoltarea spirituală. Il folosesc în meditație pentru că mă ajută să intru rapid în conexiune cu tărâmurile mai înalte de conștiință și să pot accesa acea cunoaștere care, este dincolo de spațiu și timp. Lucrează pe chakrele 1,5 și 7 aducând o mare cantitate de energie și coduri de Lumină, direct dinspre Marele Soare Central ,creând o punte de legătură între cer și pământ. Sunt multe lucruri interesante pe care le puteți descoperi folosind cristalele, ca și mine. Aduc o perspectivă mult mai înaltă asupra vieții noastre aici pe pământ, despre forța și puterea interioară sau despre originea noastra divină.

💫Îmi place să folosesc energia Cristalelor în viața de zi cu zi, lucrând sesiuni energetice la distanță pentru cei care doresc să rezolve anumite probleme de viață sau sănătate, făcând meditații sau creând brățări care au darul de a restabili echilibrul energetic în întreg corpul energetic,curățând sau energizand aura sau de a vindeca traume din viețile trecute.

Pot gasi multe materiale video, emisiuni tv la care am participat și live-uri pe pagina :Cristale,Lumină și Conștiință sau pe canalul meu de YT Enjoy Here and Now .

Cei care doresc sesiuni mă pot contacta prin mesaj privat.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian