Stima de sine

ÎNTÂLNIRI KARMICE

⭐Am perceput zilele acestea o amplificare energetică a gândurilor și emoțiilor noastre, precum un dans grațios cu Universul însuși: este suficient să îți pui intenția de a face ceva, că deja vine spre tine un vârtej strălucitor ce se transformă apoi, în ceea ce aveai în gând să manifești.

De asemenea, am perceput un alt lucru (deosebit de interesant) acela că, nu numai încep să se regăsească prietenii de suflet din alte vieți ci chiar să își reAmintească acele vieți petrecute impreuna!! Este extraordinar cum se reActivează acea cunoaștere uitată și cum, energia inimii se amplifică și creează noi printuri holografice având la bază emoția originală!⚜

Sunt suflete care au căutat vremuri îndelungate adevaratele familii de care aparțineau și își pierduseră speranța de a le găsi în această viață iar acum, s-a produs acea mutare vibrațională sau salt energetic care le dă posibilitatea de a se conecta cu viteza luminii la acele grupuri sau familii de suflet. Este un lucru minunat și îmbucurător!💕

Nu mai putem nega că, în acest vortex energetic ce s-a creat în această primăvară, va rămâne ceva ca și înainte: fiecare piatră va fi răsturnată și își va găsi locul perfect,fiecare credință a noastră va fi verificată și de asemenea, fiecare suflet își va șlefui lumina interioară pentru a putea susține această revoluție a Conștiinței ce ne va duce departe către noi zări, nebănuite încă.

Astăzi, Viața ne dă un extemporal la care va trebui să răspundem cu sinceritate pentru că, în funcție de punctajul obținut vom putea primi dreptul de a merge mai departe sau de a repeta clasa.

Este momentul să pășim în adevarata noastră Lumină și să acceptăm faptul că, doar privind înainte cu încredere, putem crea un viitor mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian