Rodocrozit și Fluorit
Cristale

CUM POȚI OBȚINE PACEA MINȚII CU AJUTORUL CRISTALELOR ?

Sunt întrebată des, cum anume poți obține o stare de bine,de pace și liniște interioară folosind cristalele și vreau să vă spun câteva lucruri interesante despre felul în care energia cristalelor acționează asupra corpului și a minții noastre.

 Cum poti obtine pacea mintii cu ajutorul cristalelor? Orice lucru de pe această planetă și din acest Univers a fost gândit întâi în Mintea Cosmică și apoi creat în formă fizică, pentru a avea un anumit rol în evoluția și dezvoltarea noastră ca omenire. Cristalele, prin forma,structura și compoziția chimică ,conțin Lumină, deci conștiință condensată pe anumite nivele de vibrație care, se reflectă asupra stării noastre de vibrație și implicit asupra întregului corp.

 Acestă influență este percepută de către corpul nostru mental prin faptul că, începem să percepem o ușoară stare de relaxare, de calmare și o dorință de a medita, de a reflecta sau de a opri pur și simplu șirul gândurilor și de a ne fixa atenția în momentul PREZENT. Rămânem conștienți la ceea ce se întâmplă în corpul nostru și de asemenea, observăm cum starea de pace, de liniște și calm ne cuprinde ușor – ușor, făcând ca spatiul dintre gândurile noastre să devină din ce in ce mai mare.

 Corpul emoțional, datorită gândurilor de înaltă vibrație pe care le avem și datorită cristalelor din preajma noastră, începe să se curețe de orice emoție negativă, de stres, de iritare sau nemulțumire. Aura noastră începe să capete culori frumoase, strălucitoare, simțim cum ne incarcăm de energie pozitivă și începem să zâmbim celor din jur, transmițându-le și lor, din energia noastră radiantă. 

 Astfel, cu ajutorul cristalelor, ziua noastră devine mai frumoasă, mai plină de energie, ne putem controla gândurile și emoțiile pentru că, ele aduc în realitatea noastră, o conștiință nouă, adaptată acestor vremuri profund transformatoare.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ESSpanish
ro_RORomanian es_ESSpanish