Cristale

CRISTALELE – DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE

dragoste la prima vedere

„Nu poți ști niciodată cât de minunată este o persoană până când nu o cunoști „

Așa am gândit în momentul în care, bătrâna aceea simpatică din magazinul de Antichități descoperit pe o stradă lăturalnică, în plimbarea mea prin acel oraș uitat de timp, mi-a oferit cu drag, acum mulți ani de zile un pandantiv din rubin împodobit cu perle!

-Este foarte vechi, a trecut prin două războaie mondiale iar povestea lui se termină în negura timpului – îmi spuse bătrâna aceea simpatică privindu-mă cu atenție în ochi încercând parcă să zărească mai adânc în interiorul meu..😊 Am privit cu mare atenție bijuteria și am strans-o cu gingășie în mâna mea.

  Imediat, o căldură plăcută a început să se răspîndească în tot corpul creând o senzație de bine ca atunci când ești în prezența unui prieten vechi și drag. Apoi, au început să apară imagini de o frumusețe aparte ca și cum, acea bijuterie, acel cristal avea propria sa poveste de viață pe care mi-o transmitea acum în mod telepatic. M-am lăsat purtată de acele energii plăcute și emoții frumoase și am început să călătoresc către vremuri din ce in ce mai îndepărtate. Îmi amintesc că, la un moment dat am văzut dinozauri, păsări uriașe și vulcani în erupție, copaci uriași ale căror ramuri atingeau cerul..am mers apoi și mai departe către un ținut misterios și am intrat în interiorul pământului descoperind acolo alte peisaje fantastice greu de crezut ochilor mei.

  Era o senzație ciudată să fiu în două locuri și timpuri diferite: în una dintre ele eram eu în magazinul de Antichități ținând în mână un pandantiv iar cealaltă, eram undeva la capătul pământului intr-un ținut magic pe care cu greu i-aș fi putut da o dată anume dar în mod cert era vorba de milioane de ani…

  Cristalul menținea energia sa plăcută și caldă, amplificând totuși vibrația sa și devenind deodată mai strălucitor și de o culoare intensă ca și cum o scânteie de viață se activase acolo în el.

  Am continuat să primesc imagini în mod telepatic și ceea ce am văzut acolo în interiorul pământului era un CRISTAL imens, de fapt o ființă de Cristal,un fel de carte de istorie a omenirii în care existau secvențe de timp în care apăruseră sau dispăruseră diverse specii de plante sau animale și cristale. 

 Am văzut cum, printr-un proces îndelungat și transformări profunde au apărut CRISTALELE pe suprafața pământului și au creat o rețea de conștiință și energie care să susțină cu iubire și înțelepciune continuă, evoluția omenirii. 

  În interiorul pământului există frumusețe, există culoare, există viață în diverse forme iar CRISTALELE fac parte din această manifestate a unui spirit creator și etern Dumnezeu!!

  Ele sunt aici să ne încântă privirile, să ne vindece și să ne conducă către o nouă etapă a omenirii ce are loc chiar acum.

  CRISTALELE 💎se bucură de fiecare dată când ajung la noi, în mâinile noastre și în casele noastre. Ele sunt prieteni vechi care ne vizitează și ne dăruiesc precum niște MAGI – iubire,înțelepciune, bucurie umplând inimile noastre cu aceste daruri minunate.

  Vin să ne învețe Limbajul Luminii – un limbaj pe care va trebui să îl învățăm și noi alături de acești MAEȘTRI perfecți plini de strălucire. De fiecare dată când privirile noastre cad pe un CRISTAL se petrece o adevărată magie – ele parcă devin mai strălucitoare și energia lor se amplifică iar noi ne îndrăgostim iremediabil de ele și le acceptăm necondiționat în viața noastră deoarece ele ne amintesc că  fiecare dintre noi este un MAESTRU. 

  Aceasta este și convingerea mea iar faptul că lucrez cu ele este o ocazie de a învăța în fiecare zi tot mai mult de la ele. Atunci când creez o brățară sau un colier, ascult cu atenție și uimire toate poveștile pe care mi le spun și pe care aș dori într-o bună zi să le împărtășesc și cu voi!

 O zi cristalină vă doresc!💫⭐

4 Comentarios

 • Ruxi

  Chiar dacă se vorbește tot mai des despre influența negativă a rețelelor de socializare, aici referindu-ma mai mult la Facebook și la tot ceea ce înseamnă acest cumul de oameni și identități, mi se confirmă încă o dată faptul că poți cunoaște oameni frumoși și deosebiți chiar și de la distanță, din spatele unui click, like sau share.

  S-a nimerit să mă aflu pe un grup de networking și să văd o imagine cu o brățară deosebită. Am simțit un fel de conexiune atunci, am știut că îmi doresc o astfel de brățară atât de colorata, atât de vie, care emană o energie aparte.

  De câțiva ani sunt atrasă de tot ceea ce înseamnă spiritualitatea și chiar dacă este un domeniu vast, plin de încercări și conștientizări, pentru că drumul către sine nu este întotdeauna lin, am vrut să îmi ofer mai multă protectie, sprijin și suport prin conectarea cu aceste cristale care au particularități deosebite.

  Brățara mea a fost creată cu scopul de a îmi asigura protecție energetică, motivație, energie și optimism.

  Prin vibrația înaltă a cristalelor pot accesa anumite niveluri de conștientizare și mă ajută să mă detașez de situațiile care îmi consumă energia și vitalitatea.

  Toate acestea sunt un cumul de minerale care vin în ajutorul meu iar Ochi de Tigru, Agat, Jasp Mookait, ajută la vindecarea anumitor probleme de sănătate din zona stomacului și a plexului solar.

  Din cauza faptului că încă mă confrunt cu probleme nevindecate și uneori nu știu cum să le gestionez, chakra plexului solar este de multe ori in dezechibru și manifest anumite simptome pe care pana acum nu știam cum să le percep.

  De asemenea conține Jasp Malaezia și Labradorit, care aduce energie, motivație si un focus mai bun.

  Sămânța de Rudraksha si Jad roz ajută la conectarea cu tărâmuri înalte, spiritualitate si deschiderea chakrei Inimii pentru a primi iubire necondiționată.

  Mai conține Ametist, Lava Vulcanică, Lapis Lazuli pentru evoluția în plan personal și spiritual.

  Cristalul Hematit vine cu sprijin pentru o mai bună protecție față de energiile negative și probleme ale sângelui.

  Toate aceste cristale, împreună, prin alcătuirea și dispunerea lor sunt sprijinul de care corpul meu are nevoie.

  Încă ne acomodăm una cu cealaltă, suntem la inceput de drum, dar ne simțim la nivel profund, cristal pe piele.

  Uneori îmi este suficient să le privesc, să le admir și să mă încarc pozitiv stiindu-le oricând acolo, pentru mine si ajutandu-ma să ma descopăr și să învăț să ma iubesc cu adevărat.

  Universul mi-a trimis o Cristină deosebită, care a creat pentru mine un cocktail de vitamine și minerale benefice întregului corp.

  Mulțumesc de mii de ori!

 • Nico Florea

  Nu cunosc multe lucruri despre Cristale, si nici
  Nu stiu dacä mä pot ajuta sau mi sar potrivi mie.
  Sint frumoase si simt o atractie .,,, o curiozitate doar deocamdatä.🦋🙏🥰

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ESSpanish
ro_RORomanian es_ESSpanish