Cristale

Crește IUBIREA DE SINE cu ajutorul CRISTALELOR

bratara cristale 1

⭐Unul dintre lucrurile pe care îl dorim cu toții (chiar am observat acest lucru în sesiunile de terapie energetică) este acela că ne dorim mai multă IUBIRE în viața noastră, uitând că avem în jurul nostru dovezi evidente ale acestei iubiri!

💎Cristalele aduc prin energia și vibrația lor înaltă, multa iubire, optimism și o stare de spirit în care, totul devine posibil, vedem limpede și clar noi opțiuniîn viața noastră!

😍Nu ai cum să rămâi indiferent la atât de multă frumusețe și energie pozitivă pe care CRISTALELE o degajă în jurul lor!

➡️Am creat acestă brățară special pentru cineva simte multă teamă, lipsă de iubire, neîncredere și are un mod de gândire negativ și vreau să știi că există CRISTALE pentru orice fel de problemă fie ea fizică, mentală, emoțională sau spirituală!💯 Ca orice lucru din acest Univers ele sunt Energie,Informație și Conștiință pe diferite planuri de vibrație și reprezintă o formă de manifestare a abundenței creației Divine!

🌞Creațiile mele sunt diferite prin faptul că sunt UNICE, create cu o INTENȚIE și o programare anume, sunt aranjate intr-o anumită ordine după un algoritm specific și alese cu grijă!

🌏Conține diferite tipuri de Agat, Turcoaz, Jasp,Hematit, Jad, Lavă vulcanică, care puse împreună amplifică de zeci de ori energia benefică din această bijuterie și ajută la deschiderea chakrei Inimii către a primi și dărui iubire!💫

https://www.facebook.com/cristalesiterapiicomplementare

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ESSpanish
ro_RORomanian es_ESSpanish