Cristale

Cum să Creezi un Spațiu Sacru la tine acasă

inbound588418805481901129

➡️Ai avut senzația că locul în care trăiești, are o anumită energie negativă care îți induce o stare de neliniște, îngrijorare sau te seacă de energie?

➡️De multe ori, atunci când te așezi pe canapea sau stai pe un scaun lângă o fereastră, te simți cuprins/ă de o liniște plăcută, de visare cu ochii deschiși?

➡️Ai anumite ritualuri – îți place să folosești cristale, uleiuri esențiale, palo-santo sau să colorezi mandale și nu știi cum anume ai putea să folosești energia lor combinată pentru a crea și menține o stare de vibrație ridicată în casa ta?

👉Atunci, este momentul să înveți cum anume poți crea un Spațiu Sacru la tine acasă, pentru a te proteja și curăța de anumite energii negative care te epuizează din punct de vedere fizic, mental și emoțional și care creează adevărate blocaje în evoluția ta spirituală.

🔜Vino duminică seara, de la ora 21ora României într-un seminar on-line pentru a putea învăța aceste lucruri importante, pe care vreau să te învăț să le faci și pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Mărturisesc că, eu le-am învățat de la Maeștrii Mei, cei cărora le datorez multe din cunoașterea mea actuală și care mi-au ghidat primii pași pe această cale, a cunoașterii spirituale. 👌💜

Înscrierile se fac prin mesaj privat iar în acest moment mai sunt disponibile 5 locuri. Vă aștept cu drag!✨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian