Cristale

CRISTALELE – LIMBAJUL LUMINII

inbound4530054211313790816

💎💎CRISTALELE – LIMBAJUL LUMINII💎💎

 Am căutat de-a lungul timpului,să găsesc în fiecare cristal pe care il aveam, partea sa de suflet, acea conștiința superioară sau scânteie divină, care eram convinsă locuiește în interiorul său. 
💫  Petreceam ore lungi studiind cu atenție fiecare parte a sa, fiecare unghi, felul în care lumina intră  și se transformă  creând adevărate jocuri de lumini și umbre de diferite culori. Apoi, le studiam mai aproape, le  măsuram aura și energia pe care o răspundeau în jur dar mai ales, efectele lor asupra corpului sau minții mele. Așa am devenit expertă în folosirea lor -  îmi place să le folosesc pentru tratarea diferitelor probleme de sănătate ale corpului fizic, mental,emoțional sau spiritual. 
  ⚛ Am învățat limbajul lor, un limbaj telepatic o adevărată explozie de lumini și culori, forme geometrice sau coduri care sunt, asemănătoare cuvintelor pe care le folosim în viața de zi cu zi dar pe un alt nivel de frecvență, mult mai înalt. Sunt multe povești frumoase pe care cristalele le spun - despre menirea lor aici pe pământ -  tuturor celor care au timp și răbdare pentru a le asculta și descifra limbajul.
  ✨Darul cristalelor pentru omenire este unul special, în sensul că aduc multă lumină, iubire, energie pozitivă, claritate, curaj, încredere și calm, protecție,  atunci când noi alegem să credem în ele și în puterile lor ancestrale. Ne ajută să ne reconectăm la Sursa de putere Infinită  a întregii creații lăsând la o parte vălul iluziei și al separării înțelegând astfel, că suntem un TOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian