Cristale

Conectarea la energia primordială a Vietii și Echinoctiul de Primăvară

Mâine este un moment important pe care nu trebuie să îl pierdem dacă dorim să facem încă un pas pe calea trezirii spirituale.

🌎Întâi de toate, vom sărbători un eveniment astronomic ce ne aduce ocazia de a ne întoarce la ritmurile naturii 🐞 și la cunoașterea ancestrală disponibilă pentru oricare dintre noi atunci când o facem intr-un mod conștient și plin de iubire.

Ceea ce trăim acum poate fi o ocazie extraordinară de a transforma multe dintre aspectele vieții noastre care nu ne plăceau, care ne limitau sau creau suferință, în momente de conștientizare, de explorare a unor noi dimensiuni în viața noastră.

🔎Este ocazia perfectă să facem cunoștință cu noi înșine,să observăm cum ne simțim, care sunt fricile noastre, ce ne deranjează în situația actuală și care este mesajul pe care Universul îl are de transmis pentru noi.

Este o perioadă de schimbări profunde,de creștere spirituală, de formare a unor obiceiuri și moduri de gândire noi, care să ne permită să pășim intr-o linie temporală complet nouă, disponibilă acum pentru noi.

Trăim un moment istoric și este necesar să ne reconectăm la Esența noastră și de acolo să începem să primim și să emitem Lumină pentru că, în definitiv asta suntem – Esențe de Lumină alcătuite din mii și mii de particule de energie cuantică✨

De asemenea, vreau să vă invit să mergeți și mai departe în explorarea dimensiunilor conștiinței și să vă alăturați la un eveniment special – o Meditație Globală ce va uni românii din întreaga lume intr-o energie comună, un portal energetic ce ne va conecta la tărâmurile IUBIRII pure pentru a ne putea proteja astfel, de virusul Corona și de alți viruși cu potențial agresiv ce se manifestă acum în întreaga lume.

Ghidul nostru va fi un suflet minunat Elena Gabor, ce a ales să dăruiască din cunoașterea și experiența sa ca medic Hipnoterapeut și specialist în Terapia prin Regresie și Viața dintre Vieți, autoarea cărții “Acasă la Arborele Vieții “, pe care am avut onoarea de a o avea ca invitată la emisiunea VIBRAȚIA SUCCESULUI.

Te invit să iei o decizie bazată nu pe credințele tale limitative de până acum, ci pe baza potențialului tău și a cine ești TU cu adevărat și să creezi o nouă realitate bazată pe experimentarea directă a acestui adevăr, pentru că Timpul este ACUM!🎯

Iată și invitația pe care dr.Elena Gabor o are pentru tine:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220042353122189&id=1624830225

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian