Stima de sine

Ceea ce EȘTI se va vedea în ceea ce FACI

🤔De ce,atunci când ne uităm la lumea noastră așa cum este, atât de puțini oameni au ceea ce își doresc? Care sunt credințele și convingerile pe baza cărora funcționează lumea in care trăim?

 🌠 Dacă privesc la viața mea îmi dau seama că, cei din jur și-au pus amprenta asupra gândirii mele și astfel, am fost făcută să cred lucruri despre mine și potențialul meu, pe baza convingerilor limitative ale celor din familia mea și a rudelor, a locului de care aparținem prin naștere. Nu am fost făcută să cred în mine, să mă apreciez ci doar să las pe alții să creeze lumea in care traiesc, lăsând lucrurile din exteriorul meu, să imi creeze realitatea și astfel să mă programeze pentru eșec.

  A fost nevoie de curaj, asumare,răbdare și multă iubire pentru a mă cuceri pe mine însămi și a câștiga astfel, locul întâi în viața mea 🏆

   Munca cu tine însuți este singura ce poate șlefui diamantul interior 💎 Am învățat de asemenea, că, înainte de a cere ceva cuiva, să merg în interiorul meu și să caut acolo soluții și resurse pentru problema pe care o am de rezolvat. Este cel mai sigur loc în care, Dumnezeu a pus daruruile sale pentru a fi sigur că nu le voi pierde niciodată. 

 ⭐ Eu cred că, lumea poate fi un loc sigur și prietenos, cu condiția să avem în inima noastră suficientă iubire și recunoștință de dăruit!♾
 ✨ A fost nevoie de sacrificii, a fost un preț de plătit,a fost necesar să renunț la prietenii care mă făceau să mă simt confortabil cu limitările mele dar, pot spune cu mâna pe inimă că a meritat din plin!
  🎯Doar încetând să fiu ceea ce CREDEAM că sunt, am putut deveni CINE doream să fiu!Este o călătorie frumoasă în care devenim proprii nostrii idoli, lăsând în urmă, la ani-lumină vechea Eu 🚀
 ⚛ Mi se umple sufletul de bucurie când văd că, prin muncă susținută și perseverență, povestea mea inspiră acum pe alții și trezește la viață, vise uitate sau ascunse prin sertare prăfuite așteptând vremuri mai bune.

Un comentariu

 • Butnariu Daniel

  Recomand aceata pagina și in mod special recomand sa faceți cunoștința cu aceasta ființa minunata, un suflet deosebit, doamna Cristina Maria Brai, căreia Bunul Dumnezeu i-a îngăduit sa poată ajuta oamenii!
  Pe tot parcursul ședinței, am simțit energia benefică, sub forma de caldura, mai întâi la nivelul picioarelor și mâinilor, concentrata in palme, pulsând și răspândindu-se încet, încet in tot corpul, reușind sa aducă o stare de bine trupului și pace sufletului.
  Va multumesc din tot sufletul pentru tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian