Cristale

CARE ESTE LECȚIA TA DE VIAȚĂ?

💎Dragii mei, a sosit momentul să aflați lecția de viața legată de vasul de cristal pe care l-ați ales săptămâna trecută:

Vasul nr. 1,din stânga, cel de culoare verde este un Aventurin iar lecția pe care trebuie să o învățați este despre VINDECARE. Aceasta poate fi o vindecare a corpului fizic sau poate fi o vindecare a corpului emoțional adică, abuzuri, traume, abandon sau răni sufletești.

Vasul nr. 2 din stânga spre dreapta, este din Cuarț Roz iar lecția pe care o aveți de învățat este cea a IUBIRII necondiționate,a ACCEPTĂRII și a IERTĂRII a ta ca ființă în plin proces de evoluție dar și a celor din jur care de multe ori ne provoacă cel mai mult.

Vasul nr. 3, cel din mijlocul imaginii este cel din cristal de Ametist, iar lecția pe care o aveți de învățat este cea a EVOLUȚIEI spirituale, a înțelegerii faptului că suntem un suflet intr-un corp uman, că venim dintr-o Sursă Infinită de Iubire și de Putere și că este necesar să ne privim din această perspectivă mai înaltă.

Vasul nr. 4 este din Fluorit și lecția pe care o aveți de învățat este cea a EVOLUȚIEI continue, a creșterii și dezvoltării abilităților tale interioare, de accesare a potențialului tău pentru a putea dărui la rândul tău și celorlalți.

Vasul nr. 5, cel din dreapta imaginii este dintr-un supercristal Lapis-Lazuli, care te ajută să înveți să COMUNICI cu cei din jur, să spui cuvintele cele mai potrivite intr-un mod plin de iubire și compasiune,fără a răni pe cei cu care interacționezi.

Cristalele sunt daruri ale Mamei Pământ, aduc multă cunoaștere, înțelepciune și ne sunt de mare ajutor în evoluția noastră spirituală.

Aștept comentariile și mesajele voastre referitor la ceea ce ați aflat și cum vă ajută aceste informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian