Uncategorized

𝓘𝓾𝓫𝓲𝓻𝓮 𝓭𝓮 𝓸 𝓿𝓪𝓻𝓪 𝓼𝓪𝓾 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓣𝓸𝓽𝓭𝓮𝓪𝓾𝓷𝓪?

20200711 093822

Sunt Iubiri care apar pe neașteptate, îți taie răsuflarea, simți fluturi în stomac și apoi te lasă cu un gust amar și ochii plini de lacrimi…

Altele, vin ca un rege sau regină, revendică tot spațiul vieții tale 👑 și te conectează la un nivel sublim cu ființa ta interioară…

Aceste Iubiri ne ajută să ne extindem, să ieșim din zona de comfort, să creștem pentru a putea înțelege că nu suntem limitați decât de propriile percepții și credințe!

O astfel de Iubire ne aduce atunci când își fac apariția în viața noastră CRISTALELE 💎💎💎

Ne fură întâi ochii și apoi, pentru Totdeauna și Inima!💖 Este genul acela de iubire în care este nevoie să te pierzi pe tine pentru a putea câștiga Iubirea lor 💯dar ceea ce câștigi va rămâne pentru totdeauna deoarece este ceva Etern, Infinit și mult mai grandios decât simpla și umila noastră condiție umană!

Astăzi este vorba despre o inimă albastră ca marea adunată în Cristale de Ochi de Tigru, sticlă de Murano, despre cerul infinit de vară reflectat în Cristale de Jasp Oceanic, despre măreție și forță cuprinsă în Lava vulcanică albă adusă din adâncul pământului pentru a susține și elibera spiritul nemuritor al acestui pământ.

Marea ne învață despre adâncime, despre profunzime iar cerul ne învață despre extindere și zbor!!!

TU CÂT DE DEPARTE EȘTI DISPUS SĂ ZBORI?

FOLOSEȘTE CRISTALELE, ASCULTĂ GLASUL LOR ȘI VEI AFLA CÂT!!!

Darul unei Iubiri este de a ne provoca credințele pentru că, este nevoie de Credință pentru a putea primi miracolele din viața noastră este nevoie să credem întâi pentru a putea vedea!

Cristalele ne ajută să devenim conștienți de posibilitățile ce există în interior și de potențialul nostru infinit!

Lava vulcanică, Jaspul și Ochiul de Tigru folosite aici ne conectează la inima pământului, la Gaia și ne ajută să deschidem chakra inimii către iubire și recunoștință, două emoții care au darul de a extinde câmpul electromagnetic și de a face alinierea cu Inima Divină, Iubirea pură și infinită disponibilă pentru noi, Acum și Aici!🙏💎💖

2 comentarii

  • Maria Mihaela Necula

    Ador cristalelor si perlite de mult timp! Am cautat sa aflu de spre ele…..si acum ai apart tu, Cristina, “Zana Cristalelor “! Infinite multumiri ca ai aparut in calea mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
es_ESSpanish ro_RORomanian